Na farme u Hiadlovských

Autor: Eva Gallova | 10.6.2017 o 10:32 | (upravené 11.6.2017 o 8:37) Karma článku: 4,28 | Prečítané:  673x

Farma uprostred prírody, kde vyrábajú vynikajúci syr, má deň otvorených dverí. Syr môžete zapiť pri stánkoch vína a piva, ale aj nehmotné zážitky získať túto sobotu od 15. hod. - 21. hod.

Mliečna farma u Hiadlovských v Slovenskej Ľupči, kde vyrábajú syr typu braumvieh z kravského mlieka alpských kráv z vlastného chovu, paseného na pastvinách okolo farmy, znova otvorila svoje priestory na prehliadku pre ľudí, ktorí radi poznávajú nové veci. Alebo pre tých, ktorí tam boli už vlani, všetko sa im páčilo a chcú viedieť, čo sa zmenilo, pozrieť všetko čo dobudovali, postavili, vylepšili vlastnými rukami.

Začalo sa to včera, v piatok, pokračuje dnes, v sobotu.

 Kto chce odborné poznatky, zadajte si do googlu. Kto chce vidieť na vlastné oči, cítiť vôňu pripravovaného jedla, ochutnať rôzne vína a pivo, precítiť atmosféru, počúvať hudbu, alebo aj tancovať, mal by prísť osobne.

Milovníci zvierat uvidia tmavé teliatka a kravičky, počujú ako bučia, múkajú a prihovárajú sa ľuďom, ktorí ich poškrabkajú po kučeravej hlave a zacítia vôňu prírody.

Ukončím to ako sa končia ruské rozprávky. Aj ja som tam bola, jedla, pila a tancovala.   

  

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

Autorská strana Petra Fukatscha

Futbalová bitka? Vraj je to neodolateľné vzrušenie

Prečo sa futbaloví fanúšikovia bijú a hokejoví spoločne zabávajú.

EKONOMIKA

Chýba desaťtisíc itečkárov. Vykryť to majú aj Ukrajinci

Dopyt po informatikoch rastie a Slovensko ho nedokáže zasýtiť.


Už ste čítali?